top of page
17907466273863156.jpg

E S S I   A N T I L A

KOULURATSASTAJA, YRITTÄJÄ

MMM, AGRONOMI 

HEVOSENVALMENTAJAN AMMATTITUTKINTO (HEVOSHIERONTA)

 

Essi on työskennellyt ja valmentautunut ammattitalleilla Saksassa, Hollannissa, Englannissa ja Suomessa. Helsingin Yliopistosta agronomiksi valmistuttuaan hän opiskeli Ypäjällä Hevosenvalmentajaksi erikoistuen hevoshierontaan. Kiinnostus hevosen oppimisteoriaa ja käyttäytymistiedettä kohtaan johdatti hänet opiskelemaan aihetta kansainvälisesti arvostetun Dr. Andrew McLeanin kurssille. Essi on kilpaillut kouluratsastuksessa Intermediate -tasolla ja hän on ollut mukana Top Dressage Finlandissa. 

Essi asuu perheensä ja eläintensä kanssa sukutilallaan Kunnilla. Kunni Equestrian on Essin koko hevosperheen koti, joka mahdollistaa niin johdonmukaisen ja monipuolisen harjoittelun kuin turvan rentouttavaan lepoon ja palautumiseen.

Essin tavoitteena on kasvattaa ja kouluttaa hevosiaan varsoista kestäviksi ja hyvinvoiviksi yksilöiksi. Hän haluaa iloita hevostensa kanssa onnistumisista kouluttamisen polulla, katsella tyytyväisiä hevosia järvenrantalaitumilla, ja tallin oven illalla sulkiessaan tietää, että on tehnyt parhaansa hevosten hyvinvoinnin eteen. Mikään ei tuota hänelle enempää iloa, kuin tyytyväiset, mielellään kanssaan tanssivat hevoset. 

KUVA. IDA-LOTTE PELTONIEMI

Instagram
@kunni_equestrian

bottom of page